Преди малко както си стоях в колата и чаках със запален двигател и се вклучи климатроника, както и това да върту въздуха вътре?Какво е това климатроника нещо се скапва ли?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Странна ситуация с Климатроника
Collapse
X
-
Re: Странна ситуация с Климатроника
Първоначално публикувано от VersaceПреди малко както си стоях в колата и чаках със запален двигател и се вклучи климатроника, както и това да върту въздуха вътре?Какво е това климатроника нещо се скапва ли?
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elistПървоначално публикувано от VersaceПреди малко както си стоях в колата и чаках със запален двигател и се вклучи климатроника, както и това да върту въздуха вътре?Какво е това климатроника нещо се скапва ли?
Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
Първоначално публикувано от VersaceПреди малко както си стоях в колата и чаках със запален двигател и се вклучи климатроника, както и това да върту въздуха вътре?ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elistПървоначално публикувано от VersaceПреди малко както си стоях в колата и чаках със запален двигател и се вклучи климатроника, както и това да върту въздуха вътре?Какво е това климатроника нещо се скапва ли?Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
ако без да искаш си натиснал копчето за въртене на въздуха в купето се е включил климатроника,ако си се мърдал в без да искаш си предизвикал цялата тая мистерия - пък и копчето е точно срещу скоростния лост .... така ,че .............. аз съм изпадал 2 пъти в тая ситуация и "жената" ми казва,че съм го бил натиснал .....
Comment
-
Първоначално публикувано от slav40ако без да искаш си натиснал копчето за въртене на въздуха в купето се е включил климатроника,ако си се мърдал в без да искаш си предизвикал цялата тая мистерия - пък и копчето е точно срещу скоростния лост .... така ,че .............. аз съм изпадал 2 пъти в тая ситуация и "жената" ми казва,че съм го бил натиснал .....Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
Comment