Известие

Collapse
No announcement yet.

Странна ситуация с Климатроника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странна ситуация с Климатроника

Преди малко както си стоях в колата и чаках със запален двигател и се вклучи климатроника, както и това да върту въздуха вътре?Какво е това климатроника нещо се скапва ли?
    Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Ако си натиснал бутона за размразяване на стъклата е нормално да се включи.
    2014: Deutschland über alles

Comment

Е да де ма вентилацията не се включва
      156 1,8 ТS 99
      Nissan Murano 2005

Comment

Не се притеснявай тои си е така с характер.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

При мен като пусна на MAX дори венилатора да е на 1 се включва на 4 и климатика се включва и въртенето на въздуха се включва
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Re: Странна ситуация с Климатроника

Първоначално публикувано от Versace
            Преди малко както си стоях в колата и чаках със запален двигател и се вклучи климатроника, както и това да върту въздуха вътре?Какво е това климатроника нещо се скапва ли?
            Без значение на какво пожение ти температурата и духалката, като вкл. крайно дясно мах, светва копа за отопление на задно стъкло и се вклюва и климатика, но започва да духа след известно време върху челното стъкло - функция изсушаване. Ако върнеш от позиция мах - връща зададените настройки за темп, посока и сила на духанье ...

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist
              Без значение на какво пожение ти температурата и духалката, като вкл. крайно дясно мах, светва копа за отопление на задно стъкло и се вклюва и климатика, но започва да духа след известно време върху челното стъкло - функция изсушаване. Ако върнеш от позиция мах - връща зададените настройки за темп, посока и сила на духанье ...
              Правилно
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Преди малко както си стоях в колата и чаках със запален двигател и се вклучи климатроника, както и това да върту въздуха вътре?
                Никъде не пише, че е натискал или въртял на МАХ, както и не пише в какви позиции са му били трите врътки?
                ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist
                  Ами колега знам го това, никъде не сам споменал че сам дал на МАХ просто си беше на прозорците да духа направено на около 24 градуса и мисля 4е беше на AUTO другото!
                  Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

ако без да искаш си натиснал копчето за въртене на въздуха в купето се е включил климатроника,ако си се мърдал в без да искаш си предизвикал цялата тая мистерия - пък и копчето е точно срещу скоростния лост .... така ,че .............. аз съм изпадал 2 пъти в тая ситуация и "жената" ми казва,че съм го бил натиснал .....
                    Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от slav40
                      ако без да искаш си натиснал копчето за въртене на въздуха в купето се е включил климатроника,ако си се мърдал в без да искаш си предизвикал цялата тая мистерия - пък и копчето е точно срещу скоростния лост .... така ,че .............. аз съм изпадал 2 пъти в тая ситуация и "жената" ми казва,че съм го бил натиснал .....
                      И аз така си мисля!

Comment

Working...
                      X